Om Resor sista minuten

Den här sidan siktar in sig på att kombinera bra information om olika resmål med att erbjuda ett bra sätt att hitta bra och billiga sista minuten resor till olika länder, städer och resmål världen över. Du kan först titta in och läsa nyttig information om resmålen, t ex vad som är värt att göra och vilka sevärdheter som är värda att besöka. Du får även bra info om sådant som är bra att veta inför en resa, t ex vilken valuta som gäller, ifall du behöver visum eller vilken tidzon resmålet har.

Har du sedan bestämt dig för att leta efter en bra sista minuten resa kan du enkelt göra detta genom att söka efter resor eller klicka dig in hos en resebyrå och leta vidare. Vi förmedlar olika bra resebolag så att våra besökare slipper leta och krångla för mycket när de vill leta resor sista minuten.

Kontakta oss

Du som vill kontakta oss av nåt skäl kan göra det på vår kontaktsida. Där kan du ställa frågor, byta länkar eller fixa till ett samarbete med oss. Kom ihåg att vi bara är en informationssida och förmedlar er vidare till resebolag som säljer resor. Vi säljer alltså själva inga resor eller erbjuder några tjänster utöver vår info.

Sök din flygresa eller paketresa direkt och kom iväg på den där resan du alltid drömt om. Det är enkelt och smidigt och du kan snabbt se vad som är ledigt och hur mycket det kostar.

Kolla in sista minuten hos de stora resebolagen

Det finns mängder av sista minuten resor att välja bland och även till den här destinationen. Vill du kolla vad de stora resebolagen har för billiga resor kan du klicka dig in hos Fritidsresor, Ving och Apollo för att se vad de erbjuder. Du kommer raka vägen till deras utbud av sista minuten resor via länkarna nedan.

Sista minuten hos Ving Sista minuten hos Apollo Sista minuten hos Fritidsresor